آموزش طراحی سایت
آموزش طراحی سایت
آموزش طراحی سایت
امروزه هر کسی بنا به حرفه ای که دارد می تواند با طراحی سایت حرفه و توانایی های خود را در بستر وب معرفی نماید. شما در وب سایت می توانید به معرفی محصولات،اهداف،تبلیغات و… بپردازید.
طراحی سایت در سال های اخیر گسترش زیادی پیدا کرده است و تقریبا می توان گفت که تمام کسب و کارها امروزه به منظور افزایش توان رقابتی خود اقدام به طراحی سایت نموده اند. در این میان آن دسته از افرادی که با علم طراحی سایت آشنایی دارند می توانند علاوه بر برطرف کردن نیاز افراد به طراحی سایت، از این راه کسب درآمد نیز داشته اند.
طراحی سایت تلفیقی از علم و هنر است. در واقع افراد برای آموزش طراحی سایت باید علاوه بر علم طراحی سایت دارای خلاقیت نیز باشند. به طور کلی طراحی سایت دارای انواع مختلفی است. افراد بسته به هدفی که دارند باید اقدام به طراحی سایت نمایند بنابراین یک طراح سایت باید با تمام انواع طراحی سایت آشنا باشد تا بتواند تمام نیاز مشتریان خود را بر طرف کند.
آموزش طراحی وب سایت حرفه ای
اگر در دنیای برنامهنویسی تازهوارد هستید، یادگیری طراحی وب برای شما دوست داشتنی و نسبتا ساده است. برای کسبوکارهای بزرگ، طراحی سایت با استفاده از زبانهای برنامهنویسی وب جذابیت و اهمیت زیادی دارد. بنابراین با یک جستجوی ساده در بین آگهیهای استخدامی متوجه داغ بودن بازار این حوزه و نیاز شرکتها به طراح وب حرفهای میشویم. در چنین شرایطی، یادگیری طراحی وب نویدبخش کسب درآمد بالا و حتی همکاری با شرکتهای خارجی و کسب درآمد ارزی خواهد بود.
اقدامات لازم قبل از طراحی وب سایت
گام اول: تعیین نوع سایت
در مرحله اول نوع سایتتان را مشخص کنید، هر نوع وب سایت امکانات مختص خود را دارد بنابراین این کار میتواند زمان کمتری از شما بگیرد.
انواع وب سایت
1- وب سایت های شرکتی سایت های شرکتی معمولا به معرفی خدمات یا محصولات یک شرکت یا مجموعه می پردازند و در کنار آن می توانند بخش های مقالات و اخبار شرکت و مجموعه را نیز مدیریت نمایند.
2- وب سایت های فروشگاهی طراحی سایت فروشگاهی به منظور فروش یک کالا یا حتی خدمات انجام می شود.یک سایت فروشگاهی می تواند دارای درگاه پرداخت آنلاین باشد یا می تواند کالا یا خدمات معرفی شده را به صورت آفلاین به فروش برساند.
3- وب سایت های تخصصی وب سایت های تخصصی معمولا برای یک کسب و کار خاص یا به منظور یک هدف خاص طراحی می شوند. طراحی این سایت ها باید به گونه ای باشد که مهمترین اهداف مورد درخواست را در نظر بگیرد و تمام نیازهای مربوط به آن را برطرف نماید.
گام دوم: تعیین مخاطبان
در گام دوم لازم است مخاطب سایت خود را بشناسید، شما کدام دسته از افراد را مخاطب سایت خود قرار میدهید؟ پاسخ به این سوال در زمینه طراحی ظاهری سایت به شما کمک کند و امکانات را متناسب با نیاز مخاطب در وب سایت قرار میدهید.
گام سوم: تعیین امکانات
قبل از اقدام به طراحی سایت ، تحقیق کنید چه امکاناتی هم اهداف و نیازهای شما و هم اهداف و نیازهای مشتریان و بازدیدکنندگان سایت شما را برآورده می کند.
آموزش طراحی سایت
ویژگی های یک وب سایت موفق
1- طراحی ریسپانسیوو
طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا به این معنا است که وب سایت شما در هر دستگاهی متناسب با سایز آن دستگاه درست نشان داده شود، این موضوع به قدری اهمیت دارد که گوگل در سال 2018 اعلام کرد 55 درصد کاربران گوگل از طریق تلفن های همراه به این سایت مراجعه میکنند، بنابراین واکنش گرا بودن سایت شما بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
2- بهینه سازی برای موتورهای جستجو
بازدید کنندگان اصلی سایت ها معمولا از طریق موتور های جست و جو هستند. با بهینه کردن وب سایت برای موتورهای جست و جو وب سایت شما به صورت رایگان در نتایج گوگل نمایش داده می شود و بدون اینکه پولی پرداخت کنید و تبلیغی انجام دهید کاربران وارد وب سایت شما می شوند. به این منظور لازم است شما اصول سئو را رعایت کنید و محتوای خوبی را در وب سایت خود منتشر کنید.
3- سرعت سایت
سرعت سایت در رضایت کاربران بسیار موثر است. سرعت وب سایت شما اگر بالا باشد به گونه ای که کاربران هنگام بازدید از وب سایت منتظر لود شدن وب سایت نباشند میتواند در رفتار کاربر در وب سایت شما تاثیر بگذارد.
4- به روزرسانی
به روز رسانی محتوای وب سایت در رتبه وب سایت در موتورهای جستجو بسیار موثر است، وب سایت خوب به گونه ای طراحی شده که به روز رسانی و انتشار متوای جدید چندان سخت نباشد و وبمستر به راحتی بتواند محتواهای جدید منتشر و سایت به روز رسانی شود.
5- پشتیبانی سایت
یکی از نکات مهم برای انتخاب پیمانکار طراحی سایت، پشتیبانی آن پیمانکار از وب سایت می باشد. تیم پشتیبانی زاوش هم به صورت تلفنی و هم به صورت تیکت در خدمت مشتریان می باشد و مشتریان می توانند سوالات و مشکلات خود را به کارشناسان ما انتقال دهند.
شروع طراحی سایت
برای طراحی سایت (با کدنویسی-روش حرفه ای) باید به ترتیب 4 زبان زیر را یاد بگیرید:
1- HTML
html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است. کدهای صفحه در نهایت به کدهای html تبدیل شده و توسط مرورگر نمایش داده میشوند. بنابراین اجزای صفحه وب مثل متن، عکس و.. به کمک تگهای html در صفحه وب قرار میگیرند.
2- CSS
برای اینکه اجزای صفحه وب سایت شما آرایشی به خود بگیرد باید از css استفاده کرد برای مثال برای اینکه به عنوان نوشته، رنگ و سایز بدهیم نیازمند این زبان خواهیم بود.
3- جاوا اسکریپت
بعد از اینکه صفحهی وبی طراحی شد برای پویاتر شدن آن به این زبان نیازمندیم.برای مثال اگر بخواهیم صفحهای دارای انیمیشنی باشد یا منوی کشویی داشته باشیم از این زبان استفاده میکنیم.
4- زبان برنامه نویسی سمت سرور
به کمک زبان سمت سرور اطلاعات بین مرورگر و سرور تبادل میشود برای مثال برای ثبت اطلاعات کاربر در دیتابیس از زبان سمت سرور استفاده میشود. در این میان PHP و ASP.NET دو زبان قدرتمند و محبوب در این زمینه هستند که باید بعد از شناخت کامل، یکی از این دو را برای یادگیری انتخاب کنید.
برای خواندن مقالات مرتبط کلیک کنید